Een week!

Een week geleden kwam mijn boek in de webwinkel van Boekscout en Bol.com te liggen. Ik ben zo trots! Ik heb echt al geweldig lieve berichten gekregen van mensen die het boek heel herkenbaar vinden en anderen zijn zelf depressief en willen het boek nog graag lezen. Ik hoopte dat het boek een soort steun kon zijn, een soort herkenbaarheid kon geven, en nu hoor ik van meerdere mensen dat dit het geval is. Dat geeft mij echt een geweldig gevoel!

Een aantal interviews zijn ook al gepland. Op dinsdag 24 juli 2018 ben ik te horen op RTV Zwolle radio en op vrijdag 27 juli 2018 ben ik, weer bij RTV Zwolle, maar dit keer bij hun in de studio. En op maandag 30 juli 2018 word ik door de Stentor geïnterviewd.

Verder ben ik bezig met het proberen mijn boeken in de boekwinkels te krijgen, want dat is toch wel heel erg gaaf... Waanders in de Broeren heeft er al interesse in! Dus ik heb een aantal exemplaren besteld en nu is het wachten tot het binnenkomt.

Mocht je interesse hebben in mijn boek, dan kan je het boek bestellen via de groene knop op mijn blog. Die vind je aan de rechterkant op deze website. Ik hoor heel graag van jullie wat jullie van het boek vinden, dus stuur me een bericht!!!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Lieve Bente,
Wij zijn ontzettend trots op jou ! Topper!
Vanuit het MCL een dikke kus van
Oma en mij
Marga, op 20-07-18

Een week!

RTV Zwolle FM

Een week!

Het verhaal achter de voorkant van het boek....

Eindelijk...

Wat gebeurt er nu?